Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зелене світло для «євроблях» - дешеві автомобілі повертаються

Нарешті в Україні буде врегульовано питання легалізації (ні…, не маріхуани) автомобілів ввезених з Європейських країн на умовах транзиту або тимчасового користування не резидентами. Буквально вчора Верховна рада України у другому читанні прийняла законопроект про зменшення вартості розмитнення старих автомобілів. Таким чином у автомобілістів України з҆ явився реальний шанс мати недороге б/у авто з Європи.

Отже, голосування за законопроект №8487 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів" закінчилось успішно завдяки 250-ти народним депутатам, які віддали голоси за цей дуже потрібний документ. Серед норм нового закону можна виділити основне, а саме заміна вже існуючої системи оподаткування та акцизу на легкові транспортні засоби. Також парламентарі сподіваються, що це ліквідує дисбаланс акцизних ставок, який залежав від об҆ єму двигуна та віку авомобіля. Водночас, в законі є норми які спонукатимуть українців купувати нові автомобілі та розмитнювати ті що були завезені раніше на територію України.

Уважно переглянувши законопроект ми дізналися, що планується встановити пільговий термін розмитнення машин, завезених в Україну. Для тих автовласників, які планують легалізувати євробляху в перші три місяці коли почне діяти закон матимуть знижку у розмірі 50% варості розмитнення. Наступні три місяці якцизні ставки діятимуть без штрафних санкцій, що також стимулюватиме громадян проходити процедуру сплати податків. А вже після 180-ти днів, після вступу закону в силу, почнуть діяти реальні штрафи в розмірі 8500 грн за порушення умов тимчасового ввезення та транзиту автомобілів. Надходження коштів від євроблях, які будуть завозити після прийняття закону, направлятимуть до Пенсійного фонду України. Вітаємо всіх з перемогою!

09.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зелене світло для «євроблях» - дешеві автомобілі повертаються

Політика конфіденційності